2015. március 13., péntek

Nyuszi ül a mamám teraszán - X-AKTÁK


Na jó! Ez így nem igazán rímel, de mivel a kép ott készült, nem írhattam füvet!
Szóval értitek, nem? :D
Pár héttel ezelőtt felkeresett szülővárosom Művelődési központja, hogy idén is megrendezik a helyi kézműves lányok, asszonyok munkáiból álló kiállítást, és szeretnék ha én is részt vennék rajta a varrományaimmal.
Nekem se kellett több! Meló után, minden este varrtam két héten keresztül, és persze hétvégén egész nap, mire egy kisebb csapattal elő tudtam állni! Szerintem a szomszédok most nagyon utálnak! :)
Arra gondoltam, hogy mivel közeleg a húsvét, tavaszi hangulatot próbálok varázsolni. Készült egy nyuszis falvédő, bárányok, nyuszik, egy kakas, egy libus, és egy keresztszemes.
Szerencsére vannak olyan dolgaim, amiket elkészítek, és aztán a fiók mélyén landolnak, mert vagy nem találok hozzá keretet, vagy nem tudom mi legyen belőle! Így voltam ezzel a nyuszis keresztszemessel is! Már egy évvel ezelőtt elkészült, lekéstem vele a húsvétot, aztán nem is volt már annyira fontos.
Bezzeg most milyen jól jött hogy csak előkaptam, festettem egy keretet, és kész is lett pillanatok alatt! ;)
Azt hiszem Pinteresten találtam a mintát! Talán. :D




2 megjegyzés:

  1. Tüneményes!!!!! Nem volt nehéz erre a vászonra hímezned? Nekem csak szemüveggel és nagyítóval sikerült a télen.A madáretetős lánykát varrtam rá.

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm! :) Igen, a pöttyöknél nekem is meggyűlt vele a bajom, mert a festék miatt nagyon nehezen ment át a tű, de olyan szép ez a kongré, megéri a bajlódást! :)

    VálaszTörlés