2014. augusztus 5., kedd

Boldog szülinapot Marika! :) - KÉZMŰVES


Az előzmények: tavaly mécsestartót készítettem keresztanyám névnapjára! Itt megnézhetitek!
Aztán pár hete felhívott, hogy a nyári konyha olyan "féloldalas", mert az egyik ablakban ott díszeleg a két mécsestartó, a másik meg olyan kopasz, és üres! :D 
Vettem a célzást, és pont jött a szülinapja :) Mivel mindig valami újdonságban töröm a fejem, ezért most nem decoupage technikával készültek, hanem csak símán rájuk ragasztottam ragasztópisztoly töltettel ( mivel már kb. 4 ragasztópisztolyt tönkre tettem, ezért mécses felett szoktam a töltetet megolvasztani) egy széles csipkét, és arra rákötöttem egy helyes kis masnival egy vékonyabbat! Lehetne még variálni, akár valami szép kis virágos anyaggal, vagy nagyobb üveggel...stb...A másik ajándék pedig egy ajtó dísz! Ez is új technikával készült! Az új őrület neve: transzferálás! Évi elég mélyen elmerült a témában, lehet menni hozzá tanulni! :)
Én levendula olajjal transzferáltam, de nem vagyok vele teljesen elégedett, mert olyan olajos lett a minta körül az anyag!
Elsőre azért nem rossz, és legalább jó levendula illata lett!
Még fogok vele kísérletezgetni!
A kulcs pedig egy régi nemtudommilyen kulcs! Tatát kértem meg hogy keressen nekem ilyen régi, nagy kulcsokat náluk! Egyelőre két darab van, vagyis most már csak egy!
Kellene még sok-sok! És most megyek, és jól felköszöntöm! :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése