2015. március 29., vasárnap

Börzsöny - HEGYEK VÖLGYEK KÖZÖTT


Jelentem túléltem a Börzsönyt!!!
Nem volt egyszerű, de megcsináltam! Az első 4 km alatt megmásztuk az egész táv majdnem teljes szintkülönbségét, ami 800 m volt. Ekkor úgy éreztem feladom, nem tudok tovább menni, mert kiköpöm a tüdőmet, és lángra kap a vádlim.
Nem tudtam hogy mi van még előttem, mi vár rám, de azt gondoltam hogy még 10 km-en keresztül ezt tuti nem bírom. Ekkor jött a lelki segély szolgálat, és elmondta hogy már mindjárt fent vagyunk a csúcson, és onnan már csak lefelé megyünk. Tartsak ki!
Folytattam, és nem bántam meg, már csak két emelkedő volt, és elértük a Hegyes tetőt, onnan pedig tényleg gyerekjáték volt az egész! (Azta de nagy lett a szám!)
Becsapós dolog ez! Már már azt gondolja az ember hogy simán megcsinálna még ennyit, közeleg a vége, felszabadult vagy, boldog, de akkor a lábaid elkezdenek jelezni, hogy ennyi felkészültséggel elég volt ez kiskomám, ne akarj mindent egyszerre!
Tökéletes próba, hogy megismerd a határaidat, a kitartásodat és az akaraterődet, hogy mit bír a tested!
Nagyon sokat segített hogy végig azt hallgattam: "büszke vagyok rád"! Biztos sokat jelent neki! :)
És az is hogy a tavaszi erdő aljnövényzete gyönyörű szép, nyílnak a haranglábak, kankalinok, hunyorok, az egész erdő illatozik! Jó érzés volt kint lenni a szabadban!
Ma egy kicsit totyogós vagyok, és fáj mindenem, de legalább bemelegítettem a paprika ültető izmaimat, mert jövő héten ültetés lesz! Jipppiii! :)















2 megjegyzés:

  1. Tyű... nem semmi! :) De nagyon megérte, mert csodás fotókat készítettél. :) A keltikét imádom, az egyik kedvenc tavaszi virágom. ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tele volt vele az erdő! Annyira szép volt! :)

      Törlés